قهوه ارمنستان بهترین قهوه با عطری سرشار از خاطرات بی تکرار

بهترین قهوه ،قهوه ی ارمنستان عطر فراموش نشدنی در کشوری بی نظیر    


   ارمنستان کشور دوستداران قهوه است. اب و هوای ارمنستان برای رشد قهوه مناسب نیست با این وجود ارمنی تخصص بهترین قهوه هستند و روش دم کردن قهوه ارمنی با قدمتی هزار ساله امروزه در لندن طرفداران زیادی پیدا کرده است.جازوه وسیله ای برای تهیه قهوه که در ارمنستان و فرهنگ ارامنه جایگاه ویژه ای دارد.بر طبق یک افسانه منشا دانه های قهوه کشور اتیوپی است .دانه های قهوه برای کشت از کشور یمن به ارمنستان وارد شد .ماجرای کشف آن بدین گونه است که چوپانی از دیدن هیجان زده شدن بزهایش پس از خوردن بوته ای خاص متعجب شده بود. انرژی بزها پس از خوردن دانه های این گیاه بیشتر می شد. چوپان مقداری از دانه ها را با خود به خانه برد و پس از بودادن و اسیاب کردن دانه ها آن ها را خورد و معلوم شد که ان دانه ها انرژی انسان را نیز افزایش می دهد.پنجاه سال قبل از این حمله ارتش عثمانی به یمن و اغاز عصر مدرن در اروپا، در این کشور به کاشت قهوه پرداختند. دانه های قهوه از یمن به کشورهای عربی، ترکیه و ارمنستان وارد شدند.ارمنی ها نخستین کسانی بودند که قهوه و کافی شاپ را با تاسیس کافی شاپ در شهرهای با جمعیت زیاد ارمنی به اروپا معرفی کردند.قهوه ارمنی که در ارمنستان سورج نامیده می شود شبیه موکای ترکی است و برای تهیه پودر قهوه را در ظرفی جوشانده اما انرا فیلتر نمی کنند. در تهیه این قهوه بجای اسپرسو می توان از قهوه عربیکا نیز استفاده کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.